GİRESUN / MERKEZ - Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi

Salih UZUN - Müdür

Salih UZUN 15.03.1974 Trabzon ili Araklı ilçesine bağlı Turnalı köyünde doğdu. İlkokulu Turnalı köyü ilkokulunda, ortaokulu Araklı İmam Hatip Ortaokulunda tamamladı. Araklı İmam Hatip Lisesi’nde başladığı lise öğrenimini 1992 yılında İzmit İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarih bölümüne yerleşti.1996 yılında İstanbul Üniversitesi tarih bölümünü bitirerek Konya ili Bozkır ilçesi Dereiçi İlköğretim Okulunda öğretmen olarak göreve başladı.1998 yılında Giresun iline atanarak Dereli ilçesi Tamdere İkisu ilköğretim okulunda göreve başladı. 1998-2018 yılları arasında Dereli İmam Hatip Lisesi, Piraziz Çok Programlı Lisesi, Piraziz Anadolu Lisesi ve Giresun Aksu Anadolu Lisesi’nde müdürlük görevinde bulunmuştur.2018 yılında da Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Giresun Üniversitesi Eğitim Teftişi Planlaması alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.